Communicatie en Coördinatie dienst voor Korea en Nederland.

Zaken doen met een buitenlandse partner vraagt om een goed lopende communicatie en coördinatie. Het is wel bekend dat onvoldoende en/of miscommunicaties veel tijd en geld voor bedrijven kost. Toch is het niet eenvoudig om dit te voorkomen voor de kleinere bedrijven.
Drs. Song is al langer dan 25 jaar woonachtig in Nederland en heeft ruime werkervaring met verschillende MKB’s in beide landen.
Naast veel verstand over het economische en politieke systeem van beide landen, beschikt ze ook over een brede kennis omtrent de mentaliteitsverschil en de ongeschreven sociale gedragscodes van beide landen. Ze biedt haar diensten aan voor zowel doorlopende opdrachten als voor een bepaald termijn. Het is ook mogelijk voor Koreaanse bedrijven om gebruik te maken van het adres van de KBSS als vertegenwoordigende vestiging in Nederland.

Drs. Song bekleedt sinds 2008 de functie als vertegenwoordiger in Nederland voor de organisatie GOVERNORS ASSOCIATION OF KOREA(www.gaok.or.kr) , waardoor ze veel contact met Koreaanse lokale overheidsinstellingen heeft.
____________________________________________________________________